Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

Μήνυμα που στάλθηκε σε Βουλευτές, ευρωβουλευτές και υπουργούς..

«Εμείς εδώ στον Βαρνάβα αγωνιούμε και υποφέρουμε με την ιδέα, ότι ο όμορφος αυτός τόπος της Β.Α Αττικής, με το καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου κινδυνεύει να χαθεί και να γίνει ΧΥΤΑ (Γραμματικό) και να καταντήσει σαν το Ζαφείρι και τη Φυλή.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε αυξημένη ευαισθησία σε κάθε τι που μολύνει και καταστρέφει το Περιβάλλον.

Έτσι μια ομάδα ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – όλων των παρατάξεων αναπτύσσει διάφορες δραστηριότητες στα θέματα αυτά και καλωσορίζουμε όσους έχουν την διάθεση να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στον κοινό αυτό σκοπό.

Για την διάδοση των απόψεων και ιδεών έχουμε αναπτύξει τα παρακάτω δίκτυα (blogs) στο διαδίκτυο για να εκφράσουμε την γνώμη μας καλύτερα.

Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας σχετικά με τα σοβαρά αυτά θέματα αυτά και ιδιαίτερα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ και στο κατά πόσο μπορείτε να συμβάλλεται για την αποτροπή του σχεδίου αυτού.

Προσβλέποντας στη συμβολή σας για την διάδοση αυτής της προσπάθειας με οποιοδήποτε τρόπο. Χαιρετούμε»

Ένας από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ήταν ο τ. υπουργός κ. Θ. Πάγκαλος που ζήτησε και πληροφορήθηκε για τα θέματα της ‘Ρεματιάς Βαρνάβα SOS’, την κίνηση πολιτών και την σύνδεση που έχουν αυτά στο οικοσύστημα της περιοχής, την υγεία των κατοίκων του Βαρνάβα και τα ΧΥΤΑ Γραμματικού από την διέλευση βαριών φορτηγών.

Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του υπουργού που υποσχέθηκε να επανέλθει στο θέμα σύντομα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συμβολή του στο θέμα.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε το ενδιαφέρον κι άλλων βουλευτών .

MikeA

1 σχόλιο:

  1. Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.
    Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, πολίτες συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες υπερασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ