Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.

ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ SOS-Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Ο Συνήγορος του Πολίτη με έγγραφό εγκαλεί πάλι το Δασαρχείο Καπανδριτίου για έγγραφη απάντηση εντός μηνός με συγκεκριμένα ερωτήματα, που αφορούν την έγκριση και παρακολούθηση του έργου κοπής δέντρων της ρεματιάς. Να σημειώσουμε εδώ ότι το Δασαρχείο αποφεύγει συστηματικά να δώσει εξηγήσεις στον Συνήγορο.
Διαβάσετε παρακάτω:

Μεγέθυνση εικόνων με ένα κλικ

Παρακάτω:

Επιστολή 3.7.14 του Δασαρχείου Καπανδριτίου

Αλαζονική, ειρωνική και παραπειστική απάντηση του Δασαρχείου χωρίς να δίνει καμιά εξήγηση επί της ουσίας σύμφωνες με τις αρμοδιότητες του. Σημειώνουμε ότι η καταγγελία μας είχε ημερομηνία 16.10.13 ενώ η απάντηση του Δασαρχείου δόθηκε με καθυστέρηση πολλών μηνών, όπως βλέπετε. Αν διατρέξετε αυτό το ιστολόγιο θα δείτε τις επανειλημμένες επιστολές της Υπηρεσίας Δασών του ΥΠΕΚΑ που καλεί το Δασαρχείο Καπανδριτίου να δώσει απάντηση- εξηγήσεις. 

Τέλος, παρατηρήστε επίσης ότι στην επιστολή σκόπιμα δεν αναφέρεται πουθενά καμιά κοινοποίηση-απάντηση  στον Συνήγορο του Πολίτη από τον οποίο είχε ήδη λάβει δύο κλίσεις για εξηγήσεις.

 

Δείτε επίσης ΕΔΩ το σχέδιο της Περιφέρειας για συνέχιση του Έργου της καταστροφής των δέντρων. 

 

Από την κοπή χαμηλής βλάστησης έφθασαν στην  κοπή πλατάνων και πεύκων σε ύψος 15 και πλέον μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ